Известие

Collapse
No announcement yet.

Навигация - диск и чейнджър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Навигация - диск и чейнджър

Здравейте Колеги ,

липсва ми дискът за навигацията и въпросът ми е от къде бих могла да се сдобия с такъв ? Също така ми липсва стойката за дисковете в която се поставят и която след това се поставя в чейнджъра ( нямам идея как точно се казва ) ... бих искала да си набавя и това , но едва ли някой би продал само тази стойка и все пак . Дайте идеи от къде да се сдобия с тези нещица ... Ако пък на някой му се намират и са му излишни ( в което се съмнявам ) да се разпише тук или на лични .
    Хубав ден желая на всички !
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Здравей,
    В тази тема може да си намериш линкове за дисковете с карти за навигацията, както и с ъпгрейда на фърмуера до последна версия.
    За другият ти проблем не мога да помогна за съжаления.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Изпревариха ме, щях да ти предложа същото. Накратко, правиш си диск с който ъпдейтваш навито, после друг диск със самата карта и газ. За разни настройки на езици и т.н. ще ти трябва пък сетъп диск. Общо взето всичко е описано в темата.
      Относно сд-кейса, потърси евентуално при някой който се занимава с ремонт на автоелектроника, често се оставят неща за части.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
        Здравей,
        В тази тема може да си намериш линкове за дисковете с карти за навигацията, както и с ъпгрейда на фърмуера до последна версия.
        За другият ти проблем не мога да помогна за съжаления.
        Да разбирам ли , че мога просто да си запиша диск с някоя от версиите или е необходимо да е оргиналният , защото такъв липсва при мен

---------- Post added at 07:14 ---------- Previous post was at 07:08 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Изпревариха ме, щях да ти предложа същото. Накратко, правиш си диск с който ъпдейтваш навито, после друг диск със самата карта и газ. За разни настройки на езици и т.н. ще ти трябва пък сетъп диск. Общо взето всичко е описано в темата.
        Относно сд-кейса, потърси евентуално при някой който се занимава с ремонт на автоелектроника, често се оставят неща за части.
        Благодаря ! Ще разгледам линка от предният пост довечера и ще свалям , дано да имам успех , че не съм много наясно с тези неща , но ще опитам да се справя
        Born to make me happy

Comment

Ако ъпдейтнеш навигацията може да сложиш диск с някоя от тия карти, т.е. не ти е нужен оригинален диск.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ще се опитам да се справя тези дни с този проблем . Благодаря за информацията !
            Born to make me happy

Comment

СД-кейса на мен не ми е нужен понеже имам Yatour в жабката.Така,че мога да ти го подаря.Пиши на ЛС да се разберем как да го пратя.
              159 SW 2.4 Jtdm 2007
              156 TS 1.8 1999
              Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

Хей супер ! Благодаря ти !
                Измисли си някаква цена , защото все пак да е съвсем подарък не е на добре .
                Ако само знаеш колко много ме зарадва
                Born to make me happy

Comment

Working...
                X